Tilbageblik på Italien

Ja, så komme her med nogen forsinkelse et lille tilbageblik på Italien. Måske for mange ruiner igen for nogens smag, men det er altså det Italien lige er gode til…

/Rune

5 kommentarer til “Tilbageblik på Italien”

 1. Dan Christiansen siger:

  Hej igen alle 4 (og Lars)

  Hvis der kunne blive tale om et offentligt arrangement, ville jeg klart gerne se/høre det, Lars…. Det kunne være vildt spændende at høre om verdenen virkelig er så slem, som mange medier gerne vil fortælle os ;-) … For der er vel bare almindelige mennesker derude, med samme bekymringer og glæder som os andre…. Måske lidt flere bekymringer end den gennemsnitlige dansker, men ihvertfald kunne det være rigtig interessant at høre mere fra jer.

  / Dan

 2. Lars siger:

  Hej rødder

  Er helt enig med Dan – det er en fornøjelse at følge med i jeres eventyr.
  Jeg kunne også godt tænke mig at høre lidt om hvilket udstyr I bruger (foto/video + redigering)

  Keep it coming. Jeg ser hver dag frem til at høre nyt fra jer.
  Ha’ det forrygende – og pas på jer selv.

  /Lars

  PS. Har sendt en mail via siden her – overvej om ikke I kunne tænke jer at kigge forbi og fortælle lidt om jeres bedrifter, når engang I er kommet hjem.

  • Hejsa, jo det kan vi da godt fortælle lidt om.

   Selv har jeg et Canon 5D mk. II som jeg bruger både til foto og video med 16-35/2.8, 24-105/4.0, 70-200/4.0IS og 50/1.4 linser. Det tager begge dele så godt som man næsten kan få det. Dertil en ekstern mikrofon. Mit sekundære kamera er et Canon G12, som godt nok ikke er så meget i spil, det hænger mest i forruden og tager lidt video når vi kører. Men fin fin kvalitet når det store cam ikke lige er med

   De to andre har et par sony DSC-HX-5 kompakkameraer og Henrik har et Nikon D80

   Hjelmkameraerne er alle Contour HD1080P og dertil nogle undervandshuse. De tager nogenlunde video, men er meget dårlige i mørke og lyden er direkte elendig med en del baggundsstøj. MEN synes stadig det er et ret godt kamera, og til at betale!

   Der er to der klipper i iMovie og selv klipper jeg i Adobe Premiere Pro 5.0, super program i øvrigt!! slår ‘Final Cut’ IMHO, men løbet er tæt imellem de to programmer… (og vi er ikke sponseret af hverken Adobe eller Apple)

   Bedste hilsner
   /Rune

   • Dan Christiansen siger:

    Hej Rune.
    Tak for dit hurtige svar…. Så må jeg lidt på jagt i udstyrsjunglen, og kigge lidt på sagerne ;-)
    Fortsat god tur, og GOD JUL, og GODT NYTÅR !

 3. Dan Christiansen siger:

  Hejsa…. DET SER JO FANTASTISK UD !!! Håber virkelig at i har en ligeså fed tur, som hele hjemmesiden stråler af !
  Jeg er rigtig nysgerrig på at vide, hvilke hjelmkamera i kører med, og hvilkel redigeringsprogram i bruger til at lave filmene med ??? …. For det er virkleig TOP arbejde !

  God jul derude.. Og pas fortsat godt på hinanden.

  Med venlig hilsen
  Dan Christiansen
  En fælles med mc’ist

Skriv en kommentar